Muzikale leiding

2e dirigent Nico van Oudheusden 

Nico van Oudheusden vervulde zijn dienstplicht in 1963-64 te Breda als hoornist bij het Artillerie Trompetterkorps. In 1975 behaalde hij het diploma HAFA-directie en in 1980 het diploma Schoolmuziek aan het Rotterdams Conservatorium. Hij werd Adjunct-directeur van de Muziekschool Hoeksche Waard en tevens docent blokfluit en trompet. Hij was Consulent Muziek bij de Stichting Steunfunctie Kunstzinnige Vorming in Zuid-Holland. Voorts dirigent van het Seniorenorkest Hoeksche Waard, van de Senioren Harmonie Harvano (Brabant) en het blokfluitensemble Anonymus. 

In september 2004 is hij gestopt bij de muziekschool en nu met FPU. Al 25 jaar is hij organist in de Dorpskerk te Puttershoek. Sinds 2001 speelt hij bugel bij het Reünie Orkest Artillerie Trompetterkorps en treedt hij op als vervangend dirigent.

Tamboer-maître Bert van Faassen 

Bert van Faassen was 12 jaar toen hij lid werd van de plaatselijke harmonie. Toen hij als dienstplichtige onder de wapens werd geroepen, waren zijn muzikale kwaliteiten reeds op een zodanig hoog peil dat hij als trombonist werd ingelijfd bij het Artillerie Trompetterkorps. 

Later heeft hij de tamboer-maîtrecursus gevolgd bij de SAMO en aan de muziekschool in Kampen is hij en geslaagd voor het diploma assistent-directie.

Op dit moment is hij nog steeds zeer actief bij de plaatselijke muziekvereniging "JUBAL" in Dedemsvaart. En is hij vanaf het eerste uur betrokken geweest bij het ROA zowel als trombonist, en bij de uittredende optredens van het ROA, als tamboer-maître.

Tamboer instructeur Mike de Geest

Van oorsprong komt Mike uit Duiven, waar hij in oktober 1974 als slagwerker begon bij fanfare St. Remigius, nu Liemers Harmonie Duiven. Inmiddels getrouwd en woonachtig in Deventer fulltime in de muziek actief. De eerste beginselen als tamboer leerde hij in Duiven van Jan Gerritsen. Later ging hij naar de Liemers Muziekschool, waar hij les kreeg van Tom Beekman, Albert Straten en Peter Wolterinck. Na het afronden van een onderwijskundige opleiding volgde nog een opleiding schoolmuziek.

Tijdens zijn opleiding tot onderwijzer kreeg Mike plezier in het les geven en werd hij ook al snel gevraagd om bij zijn eigen muziekvereniging lessen te gaan verzorgen. Gevolgd door lesgeven bij diverse andere slagwerk groepen. Na het behalen van alle diploma's binnen de muziekschool volgde Mike ook een cursus tot tamboer-maitre.

Mike is op dit moment instructeur van de slagwerkgroepen van MV Hummelo en Keppel, Apollo Laren, DES Doetinchem en de Stedelijke Muziekvereniging Huissen. Ook is hij de muzikale leider van het tamboer/lyrakorps van Politiekapel Gelderland-Zuid met als standplaats Nijmegen.